Зі смаком традицій: Spring Blog Day зібрав блогерів і бренди до Великодня

Зі смаком традицій: Spring Blog Day зібрав блогерів і бренди до Великодня

Burda Media Ukraine запросила блогерок та бренди на Spring Blog Day 2025, щоб разом дізнатися про великодні традиції та власноруч приготувати ароматні паски.

Як усе відбувалось?

Захід проходив у ресторані Belkin, де шеф-кухар Денис Кисельов дав майстер-клас з прикрашання пасок, а представники флористичної студії “Справа у квітах” навчила гостей створювати великодній декор.

Ігор Кошіль, історик і культуролог, провів захопливу лекцію “Великдень в Україні” про символи, сенси і те, як традиції трансформуються в сучасному житті. За настрій відповідав харизматичний ведучий Олександр Шадров.

Разом із нами цей день розділили ТМ Яготинське з новим молочним шейком Go Shake, ТМ Pripravka зі смаками для кожної страви, ТМ АХА з дегустацією нової граноли.

Doppelherz подбав про наш внутрішній ресурс, Gamondi — про коктейлі, а Donat — про водний баланс.

Чому брендам важливо бути частиною таких подій?

Тому що це не просто інтеграція в атмосферу, а жива участь у спільному досвіді. Тут бренд — со-креатор моменту. Саме на таких заходах із блогерами формується емоційний зв’язок з аудиторією — через смак, традицію, сенси й діалог. Це спосіб бути поруч, коли народжуються нові асоціації, враження та спогади.

 

.order-button {
background-color: #2cab5f; /* колір із зображення */
color: white;
padding: 20px 40px;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
font-size: 24px;
border-radius: 0; /* прямі кути */
display: inline-block;
}

.order-button:hover {
background-color: #249d56; /* темніший при наведенні */
}

ЗАМОВИТИ ПРОЄКТ